Se spala si se curata legumele si merele, apoi se mai clatesc putin cu apa. Taiem merele felii si le punem intr-un bol, presarate cu putina sare de lamaie. Spalam orezul si il lasam in apa la inmuiat, pana il vom adauga la preparat.
Punem uleiul in oala de supa, adaugam ceapa solzisori si o sotam pana devine aurie, apoi stingem cu apa. Adaugam morcovii taiati felii mici sau dati prin razatoare si lasam sa fiarba aproximativ 20 de minute. Adaugam merele, orezul, sucul de rosii, rosiile, bulionul diluat, sarea, zaharul, tarhonul si cimbrul si lasam sa fiarba la unloc circa 20-30 de minute, la foc mediu. Adaugam la sfarsit busuiocul proaspat, tocat. Putem servi simplu sau putem adauga o lingura de smantana dulce in farfurie.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii