Curatam merele, le taiem in 4 si apoi in cubulete mai mici. Punem apa la fiert, adaugam merele, zaharul, 3-4 cuisoare, scortisoara si putina zeama de lamaie. Lasam sa fiarba la foc mic pana se inmoaie merele. In acest timp amestecam smantana pentru gatit cu amidonul/faina. Cand merele sunt fierte, scoatem din zeama de supa, punem peste amestecul de smantana, omogenizam bine si adaugam la supa. Daca vreti sa fiti siguri ca veti obtine o supa fina si cremoasa fara cocoloase, treceti prin sita amestecul de smantana cu amidon. Lasati sa mai fiarba 3-4 minute, stingeti focul si daca mai e cazul puteti sa adaugati zahar, lamaie sau scortisoara.
Pofta Buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii