Maruntaiele se pun la foc in 2 l apa rece cu putina sare si ceapa intreaga. Cand carnea este fiarta scoatem ceapa, adaugam merele curatate de coaja si taiate felii, fierbem 10 minute, potrivim de sare. Dregem cu galbenus de ou, amestecat cu 1-2 linguri de apa rece si smantana. Presaram in supa patrunjel tocat marunt.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii