Se alege mazarea, se spala bine si se pune la inmuiat de cu seara. A doua zi, se schimba apa si se aseaza mazarea la foc potrivit. Dupa citeva clocote, se adauga zarzavatul curatat, spalat si trecut prin razatoare. Se lasa supa sa fiarba, oala fiind acoperita. Cind mazarea este bine fiarta, se adauga grasimea, laptele si sarea. Se mai dau citeva clocote.
Se serveste cu saleuri cu cascaval, drept garnitura

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii