Punem apa impreuna cu pieptul de pui si praful de sare la fiert. Lasam pana se fierbe pieptul ,timp in care tot spumam supa; scoatem pieptul de pui si il lasam la racit dupa care indepartam pielita si il taiem cubulete. Curatam morcovii ii taiem in diferite forme si ii punem la fiert in apa in care s-a fiert pieptul, impreuna cu mazarea, cand sunt aproape fierte punem orezul pe care l-am spalat inainte si il lasam la fiert. Dupa ce s-a fiert si orezul, batem oul si il adaugam in supa amestecand de jos in sus cu o furculita,adaugam cubuletele din piept de pui, condimentam si mai lasam supa 5 min pe foc.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii