Supa de mazare cu piept de pui, orez si zdrente de ou

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Supa de mazare cu piept de pui, orez si zdrente de ou

Ingrediente

  • 1 piept de pui cu pielita
  • 5 morcovi
  • 300g mazare
  • 100g orez
  • 1 ou
  • maggi secretul gustului de legume
  • 1l apa
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Punem apa impreuna cu pieptul de pui si praful de sare la fiert. Lasam pana se fierbe pieptul ,timp in care tot spumam supa; scoatem pieptul de pui si il lasam la racit dupa care indepartam pielita si il taiem cubulete. Curatam morcovii ii taiem in diferite forme si ii punem la fiert in apa in care s-a fiert pieptul, impreuna cu mazarea, cand sunt aproape fierte punem orezul pe care l-am spalat inainte si il lasam la fiert. Dupa ce s-a fiert si orezul, batem oul si il adaugam in supa amestecand de jos in sus cu o furculita,adaugam cubuletele din piept de pui, condimentam si mai lasam supa 5 min pe foc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise