Razuim zarzavatul pe razatoarea cu gauri mari, il punem intro oala, il calim in unt 2-3 minute, apoi stingem cu 2 l apa rece. Punem carnea taiata bucatele, potrivim de sare, lasam sa fiarba. Dupa 20 minute, punem mazarea, mai fierbem 10 minute, completam supa cu apa daca a scazut, dam un clocot, potrivim de sare. Dupa ce stingem focul, dregem cu galbenus amestecat cu apa rece si smantana, apoi presaram verdeata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii