Intr-o tigaie se caleste ceapa in putin ulei. Adaugati orezul, amestecati -l si lasati-l pe foc cca 3 minute. Adaugati sare si piper dupa gust. Fierbeti supa de legume si turnati-o peste orez, lasati sa fiarba pe foc timp de 5 minute. Adaugati in oala toate legumele. Dupa 10 minute de fiert, adaugati mazarea si mai lasati sa fiarba 10 minute, amestecand din cand in cand. Puneti intr-un vas patrunjelul tocat impreuna cu parmezanul si usturoiul pisat. Amestecati si adaugati putin cate putin restul de ulei. Bateti compozitia cu o furculita, ca sa se omogenizeze perfect. Varsati supa intrun castron, adaugati sosul de patrunjel, amestecati, serviti imediat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii