Intr-o oala adanca se inclazesc 2 linguri ulei de masline si se dantuiesc toate legumele dupa care se adauga cele 2 pahare de supa si se adauga apa pana acopera legumele.
Se lasa pana ajunge la punctul de fierbere si se face focul mic si se fierbe aproximativ jumatate de ora.
In timpul fierberii se adauga frunzele de telina, se da la gust cu sare, piper. Cand legumele s-au inmuiat, se macina toate legumele in robot pana sunt un pireu fin, se adauga din nou la lichide, se da la gust, se adauga putina nucsoara si se serveste cu o lingura de smantana lichida.
Este o supa consistenta foarte gustoasa si merge bine ca prim fel la un pranz sau cina.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii