Intr-o oala adanca se inclazesc 2 linguri ulei de masline si se dantuiesc toate legumele dupa care se adauga cele 2 pahare de supa si se adauga apa pana acopera legumele.
Se lasa pana ajunge la punctul de fierbere si se face focul mic si se fierbe aproximativ jumatate de ora.
In timpul fierberii se adauga frunzele de telina, se da la gust cu sare, piper. Cand legumele s-au inmuiat, se macina toate legumele in robot pana sunt un pireu fin, se adauga din nou la lichide, se da la gust, se adauga putina nucsoara si se serveste cu o lingura de smantana lichida.
Este o supa consistenta foarte gustoasa si merge bine ca prim fel la un pranz sau cina.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii