Se curata zarzavatul si se taie in patru radacinoasele, celelalte cuburi. Ceapa eu o pun intreaga.
Se pun intr-o oala si se acopera cu apa. Adaugam vegeta si lasam sa se fiarba legumele.
Intre timp se fierbe fideaua.
Cind sunt toate fierte se pune in farfurie fidea apoi zarzavat, doua polonice cu supa si patrunjel verde tocat, deasupra.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii