1- se curata sparanghelul, se taie capetele si se toaca in bucati de aprox. 4 cm. Se desfac tijele de telina, se spala si se indeparteaza fibrele mai dure tragand de jos in sus.Se spala dovleceii si se taie in fasii.
2-Se curata morcovii si cartofii si se taie in cubulete. Se oparesc rosiile, se racesc sub un jet de apa rece, se decojesc si se taie in cubulete.Ceapa si usturoiu se taie in bucatele mici.
3- Se topeste untul intr-o oala, se adauga ceapa si usturoiul si se prajesc pana se inmoaie.Se adauga morcovul si cartofii si se calesc un timp scurt impreuna. Se adauga 1 l de apa si cuburile- condiment si se fierbe la foc mic timp de 10 minute.
4-Se adauga restul de legume, se condimenteaza si totul se fierbe pana se inmoaie. Se spala patrunjelul, se usuca prin stergere si se toaca marunt frunzele, fara tulpina. In final se presara in supa cand aceasta este gata.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii