Curatati boabele de fasole. Spalati fasolea verde, scoateti-i atele si taiati-o in trei. Spalati dovleceii, curatati-i, taiati-i in doua,pe lungime, apoi in trei.Curatati si spalati cartofii, taiati-i in cubulete.
Puneti toate aceste legume intr-o oala cu 3 litri de apa clocotita, impreuna cu rosiile spalate, dar necuratate de coaja. Sarati,piperati si lasati sa fiarba timp de 25 de minute, la foc mediu.
Scoateti rosiile cu ajutorul unei spumiere. Curatati-le pielita si puneti deoparte pulpa, intr-un castron. Puneti macaroanele(rupte) in oala cu supa clocotita si lasati-le sa fiarba inabusit, timp de inca 15 minute.
Prgatiti sosul:curatati usturoiul,puneti-l intr-un mojar,impreuna cu frunzele de busuioc. Bateti cu pisalogul pana capata consistenta unei creme,apoi turnati totul intr-un castronas. Adaugati pulpa de rosii, apoi galbenusul si amestecati. Turnati uleiul in fir subtire, putin cate putin. Adaugati branzeturile rase si, in timp ce amestecati, adaugati un pic de supa, daca este necesar, pentru a obtine o pasta omogena.
Puneti sosul peste supa, dupa ce e gata si ati luat oala de pe foc. Amestecati bine, turnati totul intr-o supiera. Se serveste calda.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii