Se curata, se spala legumele si se pun la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare. Dupa 30-35 minute se ia oala de pe foc si se lasa sa se racoreasca.
Se introduce un blender de mana direct in oala, dar nu se mixeaza de tot, doar 2-3 secunde. Daca nu aveti blender de mana, puneti supa intr-o cana de blender si mixati 2-3 secunde sau zdrobiti putin legumele fierte cu o furculita.
Se adauga laptele fiert si se drege gustul cu sare, piper, lingurita de zahar, ulei sau unt. In supiera puneti smantana si patrunjel tocat, adaugati supa fierbinte si decorati cu frunzulite de patrunjel.
Pofta buna.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii