Legumele se curata se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert în 3-4 litri de apă cu puţină sare şi se lasă să fiarbă încet, pe foc mic.
Intre timp pregatim galustile: batem ouale cu un praf de sare, adaugam cele 2 linguri de ulei si grisul lingura cu lingura. Cand legumele s-au inmuiat,luam cu lingura din compozitie si turnam in supa fierbinte. Punem capacul si lasam la foc mic. Cat timp fierb galustile le stropim de 2-3 ori cu apa rece. Cand sunt pe jumatate fierte adaugam sucul de rosii, condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba in continuare.Cand supa este gata adaugam patrunjelul tocat. Se poate sevi rece sau calda.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii