Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la fiert,punem o lingura de ulei si sare dupa gust.
Apoi intr-o cratita punem apa la fiert dar nu plina,si o lingurita de sare.
Separat patem cele 2 oua in care punem gris pina obtinem o compozitie nici tare nici moale,luam o lingura de fier cu care luam din aceasta compozitie si le punem in cratita de pe foc,le lasam sa fiarba putin apoi turnam apa rece pina galustele se umfla.
Cand sunt gata le punem in oala cu supa.
O servim calda si cu patrunjel deasupra
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii