Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la fiert,punem o lingura de ulei si sare dupa gust.
Apoi intr-o cratita punem apa la fiert dar nu plina,si o lingurita de sare.
Separat patem cele 2 oua in care punem gris pina obtinem o compozitie nici tare nici moale,luam o lingura de fier cu care luam din aceasta compozitie si le punem in cratita de pe foc,le lasam sa fiarba putin apoi turnam apa rece pina galustele se umfla.
Cand sunt gata le punem in oala cu supa.
O servim calda si cu patrunjel deasupra
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii