Curatati cartofii, morcovii si telina, taiati-le cubulete si puneti-le intrun vas. Spalati dovleceii si taiati-i felii, alegeti fasolea, opariti rosiile, indepartati pielita si taiati-le bucatele. Incingeti intro oala doua linguri de ulei si caliti ceapa si usturoiul curatate si tocate marunt, pana ce devin sticloase. Adaugati cartofii, morcovii si telina, feliile de dovlecel, fasolea verde taiata bucati, rosiile si fierbeti 20 minute, dupa care adaugati busuiocul si patrunjelul taiate marunt. Intro supiera, puneti cascavalul turnati apoi supa si decorati-o cu frunzulitele de busuioc si patrunjel. Serviti-o fierbinte.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii