1. Se fierbe carnea într-o oală mare cu 2 l apă timp de o oră şi jumătate. în ultima jumatate de oră se ia capacul de pe oală.
2. Se strecoară zeama de carne în altă oală. Se aleg oasele si se aruncă, iar carnea fară oase se pune în zeamă. Se adaugă sare, pătrunjel, usturoi (zdrobit) şi se fierbe la foc mic 10 minute. Se iau doua ceşti de zeama de carne şi se toarnă într-un castron, se lasă să se răcească bine apoi se adaugă făina si se amestecă bine. Acest amestec se toarnă înapoi în oala, se amesteca foarte bine si se lasă să fiarbă la foc mic 6-7 minute. Se adauga oregano, untul cald, se pune capacul si se ia oala de pe foc. Dupa 5 minute se toarnă în oală ouale bătute si se amestecă bine.
Se serveste imediat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii