1. Se curata gutuile de coaja, se taie in 4, li se scot semintele si se taie in felii subtiri.
2. Feliile de gutui se pun la fiert in 1,5 litri apa cu coaja de lamaie, sare, zahar si un praf de scortisoara.
3. Se dau prin blender gutuile si supa obtinuta se mai fierbe cateva minute cu frisca sau smantana.
4. Se orneaza cu patrunjel verde tocat fin si se serveste rece sau calda.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii