In oala in care facem supa turnam uleiul, adaugam ceapa,morcovul ,patrunjelul [radacina],guliile toate spalate, curatate si tocate cubulete potrivit de mari.Le calim la foc mic. Dupa zece minute se poate adauga puiul curatit si taiat , se mai lasa douazeci de minute si se adauga apa pentru cata supa facem, sare, piper si se lasa la fiert cam 40 min. Se adauga patrunjelul tocat marunt, vegeta, zeama de lamiie, se drege cu smintina.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii