Supa de gulii cu pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 3l de supa :o ceapa,
  • doi morcovi
  • un patrunjel,
  • trei gulii,
  • un pic de ulei,
  • sare,
  • piper,
  • frunze de patrunjel ,
  • un pic de hellas{ sau zeama de lamiie],
  • vegeta si
  • 100 ml smintina si
  • bineinteles pui poate fi :git, aripi, spate.

Mod de preparare

In oala in care facem supa turnam uleiul, adaugam ceapa,morcovul ,patrunjelul [radacina],guliile toate spalate, curatate si tocate cubulete potrivit de mari.Le calim la foc mic. Dupa zece minute se poate adauga puiul curatit si taiat , se mai lasa douazeci de minute si se adauga apa pentru cata supa facem, sare, piper si se lasa la fiert cam 40 min. Se adauga patrunjelul tocat marunt, vegeta, zeama de lamiie, se drege cu smintina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise