SUPA DE GULII CU FICATEI DE PUI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g.gulii,
  • 50g.unt,
  • 120g.ficatei de pui,
  • 40g.faina,
  • 1 dl. smantana,
  • 1 lingura Knorr Delikat,
  • 1 ou,
  • 1 legatura patrunjel,
  • sare,
  • zahar,
  • piper;

Mod de preparare

1.Guliile curatate si spalate se taie cubulete.Se calesc in unt ,cu zahar, sare,piper si Knorr Delikat,intr-o cratita acoperita cu capac.

2.Se presara faina ,amestecand usor ,se adauga apa si se fierb pana se inmoie guliile(8-10 minute).

3.Restul de faina se amesteca cu oul si se fac galuste mici ,care se pun in supa.Se adauga ficateii taiati bucati si se mai fierb 3 minute.Cand se serveste ,se adauga smantana si patrunjel verde tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise