1.Guliile curatate si spalate se taie cubulete.Se calesc in unt ,cu zahar, sare,piper si Knorr Delikat,intr-o cratita acoperita cu capac.
2.Se presara faina ,amestecand usor ,se adauga apa si se fierb pana se inmoie guliile(8-10 minute).
3.Restul de faina se amesteca cu oul si se fac galuste mici ,care se pun in supa.Se adauga ficateii taiati bucati si se mai fierb 3 minute.Cand se serveste ,se adauga smantana si patrunjel verde tocat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii