Se curata guliile, morcovii, pastarnacul, ceapa. Se dau pe razatoarea mare si se pun in 50 ml de ulei la inabusit 3, 4 min, se adauga apa aprox 4, 5 si se lasa la fiert, impreuna cu delikatul.
Cand sunt gata fierte, separat se pune faina in 50 ml de ulei pe foc, se stinge cu lapte si cu zeama din supa si dupa ce da un clocot , se adauga peste supa.
Se mai lasa putin la fiert, se adauga zaharul, patrunjelul si piperul, se mai da in cateva clocote si se ia de pe foc. Cand s-a mai racit se adauga otet dupa gust. Este o supa care place copiilor ptr ca e dulceaga, aromata,si usoara
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii