Gulia, morcovii, radacina de patrunjel si telina, le curatam si le dam prin razatoare. Intr-un vas incalzim putin ulei de masline si punem legumele la calit. Taiem cubulete mici ardeiul si adaugam la restul legumelor. Dupa aproximativ 10-15 minute, adaugam apa, condimentam cu sare si piper si lasam supa sa fiarba. Cand este gata eu am adaugat galuste de gris si am lasat sa fiarba pana s-au inmuiat, dar le fel de bine putem pune si paste micute. La sfarsit presaram patrunjel tocat marunt.
Pofta Buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii