Punem la fiert carnea in 2 litri si jumatate apa rece cu sare. Cand incepe sa fiarba spumam supa. Adaugam zarzavatul curatat si lasam la fiert la foc potrivit. Separat in alta oala punem apa cu sare la fiert si pana fierbe apa pregatim galustele: batem oul tare, adaugam grisul, amestecam bine pana la omogenizare, apoi cu o lingurita pt preparat cafea, cu coada lunga, luam din compozitia de galuste si adaugam in oala. De fiecare data inainte de a lua din compozitia de galuste, inmuiem lingurita in apa din oala ca sa se desprinda usor compozitia din lingurita. Fierbem galustele cam 15-20 minute la foc linistit. Ca sa iasa galustele moi, adaugati din cand in cand putina apa rece(procedeul opririi din fiert). Dupa ce a fiert zarzavatul si carnea, strecuram supa potrivim de sare si adaugam galustele pe care le-am fiert separat. Deasupra presaram verdeata tocata marunt. Din zarzavat si carne se poate prepara o salata de boeuf.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii