Se bat ouale cateva minute pana se face un pic de spuma.Se adauga gris si se amesteca pana cand compozita devine mai consistenta. Se lasa separat(cu capac).
Intr-o oala se fierbe ceapa taiata in patru, morcovul taiat cat mai mic, si rosia. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si se pastreaza doar zeama. Se pune din nou pe foc, si cand aceasta clocoteste, se pune cate o lingura din compozitia de gris.(lingura se inmoaie in zeama, si grisul aluneca mai usor).Dupa ce s-a terminat de pus grisul, la cateva secunde se toarna o cana cu apa rece, si se mai lasa un pic la fiert.
Separat se fierb cartofii taiati cuburi care se adauga(cu tot cu zeama) peste galuste.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii