Supa se poate face pe toata gaina sau numai pe o parte din carne, cum doriti.
Carnea se pune intr-o oala cu apa si sare si se lasa sa dea in clocot.
Zarzavatul se curata si se taie in 4-6 bucati( depinde de marime).Ceapa si usturoiul se curata si se lasa intregi.
Cand supa fierbe , se spumeaza apoi se adauga toate legumele, piperul boabe si se sala sa fiarba supa la foc mic cam 2 ore pina fierbe bine carnea.
Intre timp se fac galustele de gris ca si aici:http://www.gustos.ro/retete-culinare/supe-de-carne/galuste-de-gris-pentru-supa-de-pui.html sau se fierb taiteii.
Cand supa este gata se pune in farfurie zarzavat, galuste sau taitei, supa si se presara patrunjel verde deasupra.
Pofta buna !
Daca nu doriti ca supa sa fie asa de grasa , o lasati pina a doua zi la rece , cind veti lua cu o lingura grasimea inchegata de deasupra...
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii