Curatam legumele, le spalam si le taiem in bucati potrivite. Punem intr-o oala gaina (eu am pus-o fara piele), legumele, foile de dafin, 3-4 boabe de piper, cateva fire fara frunze de patrunjel si apa cu 2-3 degete deasupra gainii. Dupa primul clocot reducem aproape de minim focul si lasam sa fiarba cu capac, cca. 2 ore. Scoatem gaina si legumele deoparte. Punem deoparte pulpele si aripile pentru alta reteta iar legumele le putem adauga la o supa crema, cu restul gainei rupem bucatele mici de carne si adaugam in supa strecurata. Punem oala pe foc mediu, adaugam fideaua si sare dupa gust si mai fierbem cca 10 min. Se serveste ferbinte cu frunze de patrunjel deasupra. Aceasta supa este binevenita iarna si mai ales cand suntem raciti. Va urez pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii