Mai intai vom decongela fructele de mare, cel mai bine este sa se dezghete in frigider sau la temperatura camerei.
Mai intai vom decongela fructele de mare, cel mai bine este sa se dezghete in frigider sau la temperatura camerei. Acum ne vom ocupa de legume, ceapa, usturoi, si ceapa verde le vom toca marunt, iar ardeii graasi, ghimbirul si morcovul le vom taia cubulete mai mici.Intr-o tigaie sau un wok, vom incalzi uleiul de masline si vom cali toate legumele, incepand cu ceapa si usturoiul, apoi adaugam si celelalte, iar dupa ce s-au calit vom adauga, condimentele, sarea, sosurile si sucul de rosii. Lasam sa fiarba timp de 15 minute, iar intre timp fructele de mare dezghetate le spalam cu apa clocotita si le punem intr-o oala mai mare in care vom face supa, la care am adaugat 1litru de apa, lasandu-le sa fiarba la foc mic timp de 10 min, dupa care vom adauga toate legumele si vom asezona dupa gust. Separat vom fierbe pastele in apa cu putina sare, si dupa ce au fost aproape fierte le vom adauga in supa. Nu v-a mai dura mai mult de 15 minute, iar supa este gata si vom indeparta vasul de pe foc. Supa se serveste fierbinte, iar inainte de servire vom adauga putina smantana si verdeturile tocate marunt. Este o supa satioasa si foarte gustoasa, cu o aroma placuta de la fructele de mare si condimentele folosite.
Va doresc : Pofta buna
Specific : Iordania
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii