1. Se curata si se rade dovlecelul. Se sareaza si se stoarce cu mana; zeama se aduna intr-un castronel, nu se arunca. 2. Intr-un castron mare, se bate iaurtul 5-6 minute. Se continua batutul in timp ce se adauga otetul, menta, dovlecelul ras si zeama lui, catelul de usturoi zdrobit si uleiul de masline. Se mai bate inca 3-4 minute. Aceasta supa se pune in frigider si se raceste bine. 3. Supa rece se serveste in farfurii cu un cub de gheata. Se garniseste cu menta tocata.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii