Pachetelele de varza:se scot frunzele exterioare care sunt aspre si tulpina de la varza creata.Se taie varza in fasii scurte si subtiri si se elimina orice nerv .Se spala varza si se lasa sa se scurga intr-o sita.Se pune apa intr-o cratita sa clocote. Se adauga varza in apa clocotita si se lasa aproximativ 1 minut.Se scoate si se pune intr-o stracuratoare.
Asezati feliile de file porc pe dog si scoate-ti miezul de carne din mijlocul filetelor cu usurinta.Se pune cateva linguri de varza in fiecare bucata de carne.Se condimenteaza cu sare si piper si se indoaie piesele -pentru ca pachetele sa aiba forma mica de semiluna.Se inchid gaurile din carne .Se pune untul si uleiul de rapita intr-o tigaie.Se adauga pachetelele de carne si se lasa sa devina brune, cca 1 minut pe fiecare parte.Se scoate carnea din tigaie si se lasa sa odihneasca circa 5 minute, acoperita.
Intr-o oala, se pune supa de curry orientala si se lasa sa clocoteasca intr-o oala.Se adauga jumatatile de mar fara miez, si restul de varza.Se lasa supa sa fiarba din nou si se condimenteaza.Se adauga bucatile de carne si pachetelele de varza care sunt taiate in prealabil in felii subtiri.Se servesc in supa calda.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii