1. Se spala aripile de curcan, se curata bine si se portioneaza.
2. Se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-a ridicat spuma se strange cu grija.
3. Se lasa la fiert 30 de minute.
4. Apoi se adauga zarzavaturile si se mai lasa la fiert inca 30 minute.
5. Taiteii se prepara cu o zi inainte. Se pune faina intr-un vas, se face o gropita in mijloc, adaugam sarea si ouale. Se framanta totul foarte bine pana obtinem o coca elastica si care nu se mai lipeste pe maini. Se intinde bine foaia de taitei, se ruleaza si se taie apoi fin. Se lasa la uscat pana a doua zi.
6. Se strecoara supa intr-un alt vas, se aleg morcovii, se taie rondele si se adauga in supa, adaugam si carnea, iar apoi taiteii.
7. Se mai lasa pe foc 10-15 minute, potrivim cu sare si piper, iar la final cand oprim focul se adauga patrunjelul tocat.
Se serveste cu zeama de lamaie si mujdei de usturoi, sau simpla, dupa preferinta.
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii