Supa de conopida

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Supa de conopida

Ingrediente

  • 2-3 morcovi
  • 1-2 rad patrunjel
  • 1 ceapa verde
  • 1 conopida mica
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • knorr.

Mod de preparare

Se curata legumele, morcovii se taie rondele si se pun la calit cu ceapa taiata marunt, intr-un pic de ulei , pina cind acesta capata un pic de culoare galbena.

Se adauga apa, patrunjelul taiat rondele si conopida desfacuta in bucatele. Se potriveste supa de sare, piper si Knorr.

Cind sunt toate fierte, se fac galustele de faina (vezi reteta)si se rup cu o lingurita in supa ce fierbe.

Dupa ce sunt fierte , se stinge focul si se presara patrunjel verde deasupra.

Cine doreste, poate adauga smintina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise