Supa de conopida

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O conopida
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1/2 gulie
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • Knorr
  • piper
  • patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Se curata zarzavatul si se taie marunt. In doua linguri ulei se caleste ceapa si morcovul taiat rondele pina prinde culoarea portocalie uleiul. Se adauga conopida desfacuta in buchetele mici, patrunjelul radacina si gulia .Se pune o lingura Knorr si piper macinat si se lasa sa dea in clocot.

Intr-e timp se prepara galustele , care se fierb sau in supa sau separat.

Cind sunt fierte toate legumele si supa este gata , se adauga patrunjel verde tocat( daca doriti, se poate acri supa cu ce va place si se poate adauga si putina smintina)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise