Se curata zarzavatul si se taie marunt. In doua linguri ulei se caleste ceapa si morcovul taiat rondele pina prinde culoarea portocalie uleiul. Se adauga conopida desfacuta in buchetele mici, patrunjelul radacina si gulia .Se pune o lingura Knorr si piper macinat si se lasa sa dea in clocot.
Intr-e timp se prepara galustele , care se fierb sau in supa sau separat.
Cind sunt fierte toate legumele si supa este gata , se adauga patrunjel verde tocat( daca doriti, se poate acri supa cu ce va place si se poate adauga si putina smintina)
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii