Se curata zarzavatul si se taie marunt. In doua linguri ulei se caleste ceapa si morcovul taiat rondele pina prinde culoarea portocalie uleiul. Se adauga conopida desfacuta in buchetele mici, patrunjelul radacina si gulia .Se pune o lingura Knorr si piper macinat si se lasa sa dea in clocot.
Intr-e timp se prepara galustele , care se fierb sau in supa sau separat.
Cind sunt fierte toate legumele si supa este gata , se adauga patrunjel verde tocat( daca doriti, se poate acri supa cu ce va place si se poate adauga si putina smintina)
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii