Se pun ciupercile intr-un vas,se rastoarna peste ele 2cani cu apa fierbinte,se acopera si se lasa 30-40min;restul legumelor curatate,spalate,taiate,se pun la fiert in oala cu apa,se adauga si dulceata si ciupercile apoi se lasa la fiert1h;
Se strecoara totul,se paseaza bine,piureul rezultat se amesteca cu laptele si pentru cine doreste o consistenta mai subtire,poate adauda apa de la fiert,se pune vasul din nou pe foc,se adauga sare dupa gust iar dupa cateva clocote,se opreste focul si se serveste cu crutoane.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii