Orezul se spala si se lasa in apa rece.Ciupercile se curata,se spala si se taie felii,apoi se oparesc si se pun la scurs.Intr-o oala cu 1 litru apa fierbinte se pun la fiert pe rand orcovul,telina,cartofii,ciupercile,ceapa so orezul.La urma se condimenteaza dupa gust si se mai lasa putin pe foc.La servire,in farfurie se pune putin unt si patrunjel tocat.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii