Ceapa si usturoiul se toaca cuburi.Se incinge uleiul intr-o tigaie,se adauga ceapa,usturoiul,mazarea si supa;se acopera cu un capac si se fierbe 15-20 minute la foc mediu.Se paseaza boabele de mazare pana devin ca un piure.Se incorporeaza branza topita si se amesteca pana se topeste.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Ciupercile se taie felii sau cuburi si se calesc in unt 5 minute,apoi se adauga la supa .Se serveste cu frunze de rucola.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii