1) Se taie legumele si se face o supă.
Chimenul se rumeneşte putin în tigaie fără ulei. Se ia de pe foc si se adaugă boia şi 2 linguri de ulei de
măsline.
Se stinge cu supă fierbinte.
Se pot adăuga tăiţei, orez sau se poate servi cu crutoane.
2)Se taie fin ceapa şi se căleste în tigaie fără foc, cu puţină sare. Nu se pune ulei, se căleşte în suc
propriu. Se adaugă restul zarzavatului şi puţină apă.
Chimenul se rumeneşte puţin în tigaie fără ulei.
Uleiul se pune doar când se ia de pe foc.
Se face un sos alb din făină şi smântână.
Se serveşte cu crutoane sau se pun tăiţei.
NOTĂ
Aceste supe sunt preparate dupa reţeta dnei doctor Virginia Faur, reţete prezentate la Radio România
Actualităţi

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii