Supa de chimen cu multa ceapa

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ceapa 400 g
  • Chimen 20 g
  • Faina 30 g
  • Ulei 50 g
  • Boia dulce 1 lingurita
  • Sare dupa gust
  • Paine neagra 300 g

Mod de preparare

Ceapa si chimenul se pun la fiert cu 1 1/2 l apa, pana este moale ceapa.

In oala in care se va prepara supa se incinge uleiul (fara sa fumege) si se adauga faina si boiaua amestecand la foc mic pana se omogenizeaza, fara sa se prajeasca. Se toarna 1 l apa, amestecand din cand in cand. Se lasa sa fiarba 10 min.

Ceapa fiarta se da prin sita (sau se mixeaza) si se adauga in supa, se amesteca bine. Se toarna apa cu chimen in supa, se sareaza si se da un clocot.

Painea se taie cubulete si se da la cuptor pana devine crocanta.

La fiecare portie se pun crutoane dupa dorinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise