Ceapa se toaca marunt si se pune cu un intr-o oala acoperita cu capac, se caleste pe foc mic, pana se inmoaie bine, apoi se adauga o lingura de faina si se amesteca pana se ingalbeneste putin, se toarna apa, se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba cam un sfert de ora. Se ia supa de pe foc, se adauga branza rasa si se serveste cu crutoane de paine prajita. Cine doreste poate pune in supa si putin lapte.
POFTA BUNA!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii