Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg (sa nu se arda).
Se lasa la calit pana ceapa devine transparenta. Dupa ce s-a calit, se pune faina, amidonul de porumb, sarea si piperul.
Se lasa un minut pana se omogenizeaza, apoi se toarna vinul, se mai lasa un minut, dupa care se pune apa.
Se fierbe 15-20 de minute pana supa devine mai densa.
Cand este gata, se asaza in boluri rezistente la caldura pentru ca se vor aseza in cuptorul prealabil incins, peste supa asezandu-se doua felii de paine cu cascaval razuit deasupra. La cuptor se lasa pana cascavalul de deasupra este topit.
Este minunata aceasta supa, in special toamna.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii