Se fierbe in apa cu putina sare telia, radacina de patrunjel si morcovii. Cand acestea sunt fierte se adauga: dovlecelul, ardeiul, mazarea, conopida, 2 cepe, se fierb bine (aproximativ 20 minute), se scurg de apa apoi se pun intr-un blender, mixer, sau se dau prin masina de tocat si se maruntesc. Se pune supa la incalzit, iar cand aceasta este fierbinte se adauga mixul de legume maruntite si cele 4 cepe intregi, se lasa la fiert aproximativ 15 minute, se adauga hreanul, se mai lasa 2-3 minute la fiert si se da deoparte de pe foc.
Se serveste cu smantana (sau iaurt) si se orneaza cu patrunjel verde tocat marunt. Se pot adauga crutoane si/sau omleta de oua, taiata felii de 1/3 cm.
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii