1.Se fierb oasele de vaca, pana se obtine o supa concentrata.Se adauga un pastarnac si o telina mica in timpul fierberii.Se poate folosi si supa din carne de pui.
2.Se taie ceapa fideluta, iar firul de praz, cu tot cu frunze,in felii subtiri.Ardeiul rosu se taie cubulete.
3.Se incinge untul si se caleste ceapa, amestecand continuu, ca sa nu se arda.Se adauga sare, piper si nucsoara , apoi ardeiul rosu si mai lasa putin sa se caleasca toate impreuna.
4.Se presara faina si se stinge cu vinul alb ,se adauga supa de oase-4 cani de 250ml.Se lasa sa fiarba la foc mic, apoi se adauga patrunjelul verde tocat.Se serveste in castroane de Jena,in care se rade cascaval sau telemea si se pun castroanele la cuptor, 5 minute, la foc foarte mare.Se serveste cu crutoane si smantana.Un vin fiert merge excelent cu aceasta supa.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii