Se curata de coaja cartofii si telina, se spala, se taie cubulete si se dunstuiesc in untul incins. Se sting cu putina zeama de legume si 700 ml de apa, se condimenteaza si se lasa sa fiarba incet, aproximativ 20 de minute.
Se prajesc - fara grasime - semintele de dovleac, se scot din tigaie, se lasa putin sa se raceasca si se maruntesc in mixer, impreuna cu frunzulitele de patrunjel, parmezanul rupt bucatele si uleiul.
Cartofii si telina se paseaza impreuna cu zeama in care au fiert, iar jambonul se taie fasii. Supa-crema se serveste fierbinte, impreuna cu fasiile de sunca si sosul din seminte de dovleac.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii