Se curata ceapa si usturoiul, se spala patrunjelul si se toaca toate marunt. Se curata cartofii si radacina de patrunjel si se taie in cubulete. Se incinge uleiul si se pun la calit toate legumele si verdeata. Se sting cu apa fiarta cu Vegeta si se lasa sa fiarba la foc potrivit, vreme de 10 minute, acoperind oala cu capac. Cand legumele sunt fierte, se paseaza supa, se adauga smantana, sarea, piperul si nucsoara rasa. - Se taie slaninuta in felioare si se prajeste intr-o tigaie, fara untdelemn. Se presara peste supa din farfurii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii