Supa de cartofi si dovleac cu costita afumata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g cartofi fainosi
  • 600 g dovleac
  • 1 ceapa
  • 1 foaie de dafin
  • 1 litru de apa fiarta cu concentrat de pui
  • 1/4 kg smantana
  • sare
  • piper
  • 100 g costita afumata.

Mod de preparare

Se curata cartofii si dovleacul si se taie in cubulete mici. Se curata ceapa, i se face o incizie si se infige in ea foaia de dafin. Se pun sa fiarba legumele si ceapa in supa de pui, vreme de 20 de minute. Se scoate ceapa afara, se pune in zeama jumatate din cantitatea de smantana. Se dau prin sita supa si legumele fierte. Se gusta de sare si de piper. Deasupra se pune costita prajita intr-o tigaie, in propria ei grasime. (Supa se poate prepara cu o zi inainte).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise