Supa de cartofi dulci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g cartofi dulci
  • 75 g radacina proaspata de ghimbir
  • 100-150 g cuburi de zahar
  • 600 ml apa

Mod de preparare

Curata cartofii dulci de coaja si taie-i cuburi de 2-3 cm sau felii cu o grosime de 6 mm.Curata ghimbirul si taie-l de-a latul fibrei, in felii de 3 mm. Nu se de cojeste. Fierbe 600 ml apa intr-o oala, adauga felii de ghimbir si tine pe foc 4 min. Scoate feliile de ghimbir si adauga cartifi dulci. Tine 3 min la fiert. Adauga zaharul si continua sa tii pe foc pina cind se topeste zaharul si se patrunde cartoful. Pune intr-un castron incalzit si serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise