Carnea se taie bucati potrivite si se pune pentru 10 - 15 minute in apa calda.
Se arunca apa, carnea se pune la calit intr-o cratita, se adauga ceapa taiata marunt, se continua calirea pana se inmoaie ceapa.
Bulionul se amesteca cu boiaua de ardei (dupa preferinta fiecaruia, dulce/ iute), se adauga 500 ml apa, se dilueaza, dupa care se adauga peste carne si se lasa la fiert la foc potrivit cca. 20 minute.
Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete, castravetele, sfecla rosie si varza se taie bucatele mici si se adauga peste ingredientele de mai sus.
Se mai adauga apa calda peste ingrediente in asa fel incat aceasta sa depaseasca cu un deget continutul, se asezoneaza si se lasa la fiert cca. 35 - 40 minute.
Preparatul se serveste fierbinte, presaram verdeata deasupra si o lingura de smantana.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii