Reteta postata pe: 17 august 2010
Ingrediente
200 gr sunca fiarta, 100 gr bacon afumat, 100 gr salam condimentat, 6 cartofi mijlocii, 2 morcovi, 1 ceapa mijlocie, 1 ardei rosu, 1 borcan de 150 gr iaurt natural, 1 ardei verde, delikat, sare, piper, boia, si frunze de patrunjel tocate, dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Cureti ceapa, ardeii de samburi,morcovii si cartofii. Tai toate legumele in cubulete mici in afara de cartofi pe care ii tai mai mari.Pui intr-o oala 3 linguri de ulei si adaugi ceapa, morcovii si ardeii ca sa se caleasca.Intre timp tai sunca, baconul si salamul patratele sau le tai lunguiete , dupa gust. Dupa ce s-au calit legumele adaugi sunca , baconul si salamul si le mai lasi putin sa caleasca laolalta.Dupa aceea condimentezi cu sare, delikat. piper si boia si adaugi apa. Cand incepe sa fiarba supa adaugi cartofii spalati si strecurati. Cand cartofii sunt fierti adaugi iaurtul si mai lasi sa dea intr-un clocot si iei supa de pe foc. Daca doriti la final adaugati frunze de patrunjel tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de carne
Se incinge o cratita la foc potrivit si se aduaga uleiul.Se adauga ceapa toacata si se caleste 4-5
7 voturi
9 comentarii
30 min
Se maruntesc cartofi, ceapa si usturoiul.
Amestecul de mai sus se caleste in untul incins, se toarna
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate