Curatam si tocam marunt ceapa rosie si cepele verzi.
Ardeiul gras il taiem cubulete.
In vasul aparatului punem la topit untul cu 1 lingura ulei de masline, apasam START si selectam programul FRY pentru 6 minute.
Adaugam ceapa si ardeiul si le sotam putin.Adaugam faina, amestecam si adaugam repede o cana de supa.Adaugam branza topita si amestecam pina aceasta se topeste.
Programam aparatul pe BOIL pentru 30 de minute , adaugam toata supa si apasam butonul START dupa ce am inchis capacul.
Intre timp pregatim crutoanele,prajind painea si radem cascavalul.
Cand supa este fiarta, scoatem aparatul din priza, si adaugam smantana si patrunjelul verde tocat.
Servim supa cu crutoane si cascaval ras deasupra, alaturi de un ardei iute.
Pofta mare sa aveti !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii