Se incinge uleiul de masline intr-o cratita si se caleste ceapa pana ia o culoare aurie.
Se adauga faina si boiaua si se prajeste , avand grija sa nu se arda.
Se adauga 1 litru de apa fierbinte, sarea, piperul , frunza de dafin si legumele Deli’kat; se lasa la fiert 15 minute.
Se adauga iuartul amaestecand bine si se mai lasa la foc mic 5 minute.
Intr-un bol se bat ouale cu o lingura de apa rece si se adauga putin cate putin la supa care fierbe; astfel se formeaza zdremtele.
Se serveste calda.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii