Facem o prajeala din :-praz -ardei rosu si verde- catei de usturoi, in uleiul incins (toate taiate marunt). Adaugam ciusca uscata rupta in citeva bucati(fara seminte),sare,invirtim si lasam pe foc 1 minut dupa care se dauga vinul si cu ajutorul mixerului de brat vertical mixam pana nu se mai vad bucatele de la prajeala. Punem iar pe foc si adaugam cele 4 pahare cu supa sau apa(eu am pus apa) ,lasam sa fiarba 5-10 min,luam spuma,apoi adaugam sciocile de riu ,creveti ,lingurita de boia dulce si nautul scurs de zeama din borcan si trecut prin-trun jet de apa rece . Lasam sa fiarba 25-30 minute la focul mic ,mai adaugam sare daca este necesar . Servim cu salata . Pofta Buna.Este o supa delicioasa!!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii